Skip to content

Rock

8 thoughts on “ Сакам Нешто Жешко

  1. Сакам да кажам: @Herrera, ти си единствената женска што ја „знам“ што мрази топло/жешко колку мене:D. Е арно, ќе се тешиме на форум, виртуелна поддршка.
  2. Македонија Заболени 4, Мртви Излечени 1, Активни 2, Last updated: 15/06/ - (+) Дали Миле Јанакиевски гради дури три згради кај Завод за рехабилитација(na vodno gore karssi bolnica od drugata strana na ulicata povnatre)?
  3. Што е најлошо нешто во лето? Кога е премногу жешко. А што е уште полошо? Кога сте во просторија без клима. Некл.
  4. Со усните допирам нешто жешко, напнато и мазно. Веќе знам што се случува, коленичам со врзани раце и очи и полека го земам со усните и му дозволувам да пенетрира, боже колку е голем.
  5. Некои тоа го сакаат жешко Да беше прес конференцијата на г-динот Заев ден-два подоцна, ќе се фалев дека го прочитал мојот текст за конфузните сигнали на власта и побрзал да ги појасни, поправи, за мој атер.
  6. Македонија Заболени 5, +90 Мртви +9 Излечени 1, Активни 2, Last updated: 22/06/ - (+) Дали Миле Јанакиевски гради дури три згради кај Завод за рехабилитација(na vodno gore karssi bolnica od drugata strana na ulicata povnatre)?
  7. Те сакам зашто ја криеш очигледната тага,само за да не ја прoектираш врз мене. Те сакам зашто цврсто ме држиш за рака,како да не сакаш никогаш да ме пуштиш.
  8. Некои го сакаат тоа жешко (Some Like It Hot) - американски романтичен комичен филм од година, во режија на Били Вајookatterregeschnontinasrighcodestke.coinfoте улоги ги толкуваат: Мерилин Монро, Тони Кертис, Џек Лемон, а споредните улоги ги толкуваат Музика: Адолф Дојч.

Leave a Comment

© 2019 ookatterregeschnontinasrighcodestke.co • Powered by